Lion Mojito

Deze traditionele Cuban highball gemixed met onze Lioncello is in de aanloop naar de lente een échte topper om hélemaal los op te gaan. Waar blijven die BBQ’s?

Lion Mojito

In the mix

  • Voorbereidingstijd
    5 min
  • Portie(s)
    2

Kitlist

  • 2

    longdrink glazen

  • 1

    grote cocktailshaker

  • 120ml

    van onze Lioncello

  • 90ml

    champagne, prosecco of crémant

  • 80ml

    suikersiroop

  • 60ml

    (vers) citroensap

  • crushed ijs

  • 4-tal

    takjes munt

  • 1

    citroen voor de afwerking

Stappenplan

  1. kneus de takjes munt met de achterkant van een lepel en doe deze in je cocktailshaker

  2. schenk de Lioncello in, samen met de suikersiroop en het citroensap en crushed ijs

  3. shaken!

  4. verdeel de mix over de twee longdrink glazen

  5. voeg nog wat crushed ijs toe

  6. schenk nu de glazen vol met de champagne, prosecco of crémant

  7. werk af met een schijfje citroen of wat munt